KönyvelésNet Kft.    Cégindítás, cégalapítás    Könyvviteli szolgáltatások    Távkönyvelés online

Cégünkről Budapesti iroda Miskolci iroda Jognyilatkozat Archiv

Akció!  Cégalapítás, KFT alapítás   Honlap térkép  Jogszabályok

Tisztelt látogatónk, ha szóra vagy kifejezésre keresve jutott el oldalunkra, akkor egészen biztosan megtalálja portálunk valamelyik oldalán a választ, ill. valószínűleg további hasznos információkat is!  Használja keresőnket!

 

          

 Cégünkről   -   a KönyvelésNet Kft. cégfilozófiája

 

          

 Ügyfélközpontú szervezeti struktúra

 

Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja, az ügyfeleivel történő kapcsolattartás magas színvonalú biztosítását. Álláspontunk szerint egy könyvelő és gazdasági tanácsadó cégnél csak alap minimum a szakszerű és pontos könyvviteli szolgáltatás, ezen túlmenően biztosítania kell a partnerek döntés előkészítő és döntéshozatali tevékenységéhez a speciális szakmai ismeretekkel rendelkező szakemberek tudását is. Megalapozott, körültekintő, és a verseny piaci jelenlét igényeinek megfelelő gyors üzleti döntések meghozatalának ez ugyanis alapfeltétele.

Egyszerűbben fogalmazva, segítséget, támogatást kell nyújtani a vállalkozásnak problémái megoldása, üzleti döntései meghozatala, piaci tevékenysége gazdaságossági mutatói specifikálása területén is, melyhez rugalmas és sokoldalúan elérhető kommunikációs csatornák fenntartása és működtetése alapfeltétel cégünk részéről.

E célkitűzésünket, a gyakorlatban a következő területeken érzékelhetik partnereink:

További részletek a Kényelmi szolgáltatások menüpont alatt találhatók.

          

Szakszerűség, naprakészség

 

Cégünk a könyvviteli szolgáltatás területén, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársainak a szakszerű munkavégzéshez szükséges naprakész ismereteket folyamatosan biztosítsa. Alapkövetelmény az éves mérlegképes könyvelői továbbképzésen való részvételen túlmenően, további specializált szakképzések abszolválása is. Napi ismeretek tekintetében, belső elektronikus levelező rendszerünkön folyamatosan tájékoztatjuk munkatársainkat, az aktuális változásokról, ismeretekről.

A gazdasági tanácsadás területén cégünk saját – okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó – szakemberein túlmenően számos, különféle terület szakértőjével áll kapcsolatban, így adószakértő ügyvédek, nemzetközi könyvvizsgálók, igazságügyi könyvszakértők, vám szakértők, környezetvédelmi szakértők, stb.

A gazdasági tanácsadás egyedi igényeknek megfelelően, általában személyesen, telefonon vagy emailban előre megadott konkrét kérdésekre, kérdéskörökre terjed ki. Ezek különféle kimutatások, értékelések, hitelek felvételéhez szükséges anyagok, pályázati anyagok számszaki részei, stb. lehetnek, de bármilyen üzleti döntést megalapozó szakértői állásfoglalások, komplex elemzések is beletartozhatnak.

 

        

Információ technológia széleskörű alkalmazása

 

Cégünk üzleti filozófiájának legfontosabb alapelve - melyet a cégnév választással is igyekeztünk kifejezni - a korszerű információ technológia alkalmazására épülő üzemi folyamatok kialakítása és működtetése, a nyújtott szolgáltatások mindazon területein, melyek technológiai feltételei aktuálisan már szélesebb körben is elterjedtek.

Tekintettel azonban arra, hogy partnereink a mikro-, kis-, és középvállalkozások, e rendszerek kialakításánál alapvető szempont a költségérzékeny, az  egyszerű és könnyen kezelhető megoldások kialakítása. Drága, bonyolult, plusz kiképzést igénylő szoftvereket nem használunk, a folyamatokat a lehető legegyszerűbbre redukáljuk.

Belső munkafolyamataink szervezése során, a belső rendszereik kialakításakor viszont már bátrabban alkalmazzuk az információ technológia legújabb lehetőségeit, mely napjainkban a távmunka tekintetében megbízható módon kezelhető . Partnereink ezt jól érzékelhetik irodáink személyes felkeresésekor, mert ott nem egy hagyományos könyvelő irodai megjelenéssel találkoznak. Nálunk nincsenek túlzsúfolt irodák papírtengerrel, csak a partner cégért felelős mérlegképes könyvelő várja ügyfelünket, nyugodt, kellemes környezetben, biztosítva, hogy más partnerünk ne zavarja megbeszélésüket .

A távmunka alkalmazása ugyanakkor lehetővé teszi, hogy akár napi könyvelési szolgáltatást is nyújtsunk ügyfeleinknek. Ez a gyakorlatban azt is jelentheti, hogy ilyen jellegű igény esetén, a napi munka befejezésekor elektronikusan átküldött anyagokból, azokat éjjel feldolgozva, reggelre partnerünk részére biztosítani tudjuk a megrendelt vezetői, stb. információkat.

További részletek a Távkönyvelés menüpont alatt találhatók.

 

A KönyvelésNet Kft. minden fontos kérdésben segítséget nyújt Önnek!