KönyvelésNet Kft.    Cégindítási, cégalapítás    Könyvviteli szolgáltatások    Távkönyvelés online

Cégünkről Budapesti iroda Miskolci iroda Jognyilatkozat Archiv   

Akció!   Cégalapítás-KFT alapítás   Honlap térkép   Jogszabályok

Tisztelt látogatónk, ha szóra vagy kifejezésre keresve jutott el oldalunkra, akkor egészen biztosan megtalálja portálunk valamelyik oldalán a választ, ill. valószínűleg további hasznos információkat is!  Használja keresőnket!

           

Jognyilatkozat

A honlapot működtető KönyvelésNet Kft. tájékoztatja a portál használóit, hogy a honlap oldalain található témakörök információ tartalma, a cégalapítás és könyvvitel mint egységes folyamat egyes témaköreinek kiemelésével, csak és kizárólag, az adott témára történő figyelem felhívó célzattal készült.

Az nem tartalmazza az egész folyamatot, sem az adott témakör teljességét, sem egészében, sem részleteiben nem minősül jogi vagy gazdasági tanácsadásnak, és főként nem minősíthető egyedi igényeket kielégítő jogi, üzletviteli, stb., tanácsadásnak.

Ezért az oldalakon található információkra semmilyen hatósági eljárásban, polgári peres stb. ügyekben, hivatkozni nem lehet, az ezzel kapcsolatos minden felelősséget a portál működtetője kizár.

A KönyvelésNet Kft. természetesen minden olyan szolgáltatásáért teljes anyagi felelősséget vállal, mely közte és partnere között írásban, érvényesen létrejött polgári jogi szerződés keretében vállalt kötelezettségeken alapul.

A honlap tartalma és formája tekintetében minden jogot fenntartunk, arra hivatkozni, azt másolni, sokszorosítani vagy egyéb módon közzé tenni csak írásbeli hozzájárulásunkkal lehetséges.

Minden portálunkra mutató linknek örülönk, azonban kérjük, hogy a linkek elhelyezése előtt, hozzájárulásunkat az info@konyvelesnet.hu címen beszerezni szíveskedjenek. A méltatlan környezetben elhelyezett linkek eltávolításáról intézkedünk.

 

A KönyvelésNet Kft. minden fontos kérdésben segítséget nyújt Önnek!