KönyvelésNet Kft. Cégindítás, cégalapítás Könyvviteli szolgáltatások Távkönyvelés online

      Általános információk Szerződéses szolgáltatások Külön szolgáltatások Kényelmi szolgáltatások Szolgáltatási árlista        

Akció!  Cégalapítás-KFT alapítás  Honlap térkép  Jogszabályok

Tisztelt látogatónk, ha szóra vagy kifejezésre keresve jutott el oldalunkra, akkor egészen biztosan megtalálja portálunk valamelyik oldalán a választ, ill. valószínűleg további hasznos információkat is!  Használja keresőnket!

    

 Kényelmi szolgáltatások

 

 

I. Ügyfélbarát nyitvatartás

Cégünk fontosnak tartja, a személyes konzultációt ügyfeleivel, ezért a könyvelési anyag leadásának idején (minden hónap 1. és 5. között) 06 és 22 óra között tartunk nyitva azért, hogy egy partnerünkre legalább 1 óra időt tudjunk fordítani anélkül, hogy másik partnerünk zavarná a megbeszélést.

II. Folyamatos visszajelzés a cég gazdálkodásáról

A személyes megbeszélés alkalmával, visszajelzést adunk a cég gazdálkodási adatainak tapasztalatairól, segítő korrigáló, tanácsadó jelleggel, valamint mód nyílik ügyfelünk kérdéseinek megválaszolására.

III. Határidőkről email és sms értesítés

A határidőkre történő adó és járulék fizetési kötelezettség kiszámolt, számfejtett, stb. összegeit, a számlaszámokat email útján juttatjuk el ügyfeleinkhez, továbbá a határnapon sms emlékeztetőt is küldünk.

IV. Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonon naponta elérhetők vagyunk 09 és 16 óra között, személyesen minden hétfői napon 09 és 17 óra között, egyéb időpontokban pedig előzetes telefonos egyeztetés alapján.

V. Iratok átvétele a cég székhelyén

Igény esetén, Budapest egész területén kimegyünk partnerünk telephelyére a havi könyvelési anyag begyűjtése céljából, minden hónap 1-e és 5.-e közötti előre egyeztetett időpontban. Ez a szolgáltatásunk ingyenes.

VI. Cégprofilra szabott ingyenes hírlevél a változásokról

Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a vállalkozását érintő változásokról, melyet email útján, hírlevél formájában biztosítunk.

 

A KönyvelésNet Kft. minden fontos kérdésben segítséget nyújt Önnek!